Porcelan

Zëvendësimi i një ose më tepër dhëmbëve mund te behet më ane të uravë ku dhëmbi që mungon zevendesohet me këllëf porcelani.

Zbardhimi

Zbardhimi i dhëmbëve i referohet rikthimit të ngjyrës së dhëmbit duke hequr papastërtitë dhe mbeturinat e tij

Implante

Zëvendësim artificial i rrënjës së dhëmbit,i cili ankorohet në kockën e nofullës ,dhe mbi të vendoset një këllëf apo urë .

Ortodoncia

Merret me drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin e nofullave me njëra tjetrën.

MIRËSEERDHËT NË

Poliklinikën Dentare DiPEM

Zgjedhja më e mirë për kujdesin e shëndetit të dhëmbëve tuaj !

0+

Eksperiencë në fushën e dentistëve

0K+

Pacientë të kënaqur

0+

Staf i specializuar

më shumë informacion

Shërbimet dentare

Ofrojmë me standard dhe profesionalizëm shërbimet e mëposhtme prej më shumë se 15 vitesh me një staf të specializuar:

stafi jonë i kualifikuar

Dentistët tanë

Feedback

Çfarë thonë pacientët për ne

Faleminderit per durimin dhe perkushtimin tuaj
Ju jeni me te miret.. E ka vertetuar koha kete

Avatar Image
Vilma A.

Erdha me dhembe te shtrember dhe dola nga klinika juaj me dhembe rruaze fale punes suaj me materialin e zrikonit
Jeni mjeshtra

Avatar Image
Ilir B.

Na Kontaktoni

Për çdo problem ose pyetje jemi pranë jush për informacion me të detajuar rreth punës tonë.

Adresa

Rruga ‘’Kastriotët’’ Nr49, 100m pranë Urës së Institutit–drejt veriut, Tirana, Albania.

Na dërgoni një email

për çdo paqartësi

    Emri Mbiemri*

    Adresa e e-mail

    Telefoni*

    Na shkruani